Concurso carteles Amalthea

Concurso de carteles Amalthea

Nuestros alumnos del Máster de Diseño Gráfico se han enfrentando este mes a una práctica muy real en la que han tenido que diseñar un cartel para un conicerto de música clásica.

Muchas gracias a Cor de Cambra Amalthea por respaldar esta iniciativa y por seleccionar el mejor cartel que será la imagen de su próximo concierto el día 2 de diciembre, dedicado a la figura del compositor Claudio Monteverdi. Os dejamos una breve reseña de lo que será el concierto:

 

Monteverdi. Amor Diví, amor humà.

En el 450 aniversari del naixement d’aquest il·lustre compositor, el Cor de Cambra Amalthea fa un xicotet homenatge el seu llegat a través d’un concert que mostre aquesta transició entre el renaixement i el barroc. Per una part s’evidencia la tradició polifònica del segle XVI en la missa a quatre veus, on la música articula clarament la paraula i el text. Per altra banda, en els madrigals és el text, la poesia, el que pren el poder i converteix a la música en l’instrument dedicat a emfatitzar totes i cadascuna de les paraules, exclamacions, emocions, proporcionant així un nou sentit a la melodia, el ritme, la dinàmica…

A més a més, i com a mostra de la dualitat d’aquest concert, la primera part està dedicada a l’amor diví: sublim, misericordiós i harmònic. La segona part, per contra, està dedicada a l’amor humà: terrenal, dolorós, feliç, malenconiós, i bell a través dels textos de Rinuccini, Petrarca, Agnelli…

 

Propuestas de los alumnos:

De izquierda a derecha y de arriba a bajo:

Rebeca Casalta (Cartel ganador), Jesús Verdeguer, Daniel Molina, María Roda, Mariya Fuster, Enrique German Gonzalez, Sara Bernabé, Iris Cerrillo, María Díaz, Ana Flor, Emiliano Villegas .

¡Gracias a todos por vuestras propuestas!

 

Concierto Monteverdi Idecrea        

    

     

    

© 2024 Idecrea. Escuela de diseño y creación digital